Our Best Rooms

Suite

Luxury, refined and elegant, these suites with large and tall spaces as well as spacious windows where you can enjoy the sunlight while staying suites...
Continue Reading

Suite Deluxe

Suita DELUXE zotëron një imazh të shkëlqyer, hapësirë të gjerë dhe çdo komoditet tjetër që mund të ëndërroni. Duke ofruar një ndjenjë të vërtetë luksi...
Continue Reading

Suite

Luksoze, të rafinuara dhe elegante, këto suita me hapesira te medha dhe te larta si edhe me dritare spacioze ku mund te shijoni driten e...
Continue Reading
EnglishAlbania