Comfort double/single

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Rooms
Room 1
Adults
Children

Comfort double/single

Maksimumi Personave2
WifiPerfshire
MengjesiPerfshire
Sherbim ne dhomePerfshire

 

Nje trajtim gjithe stil dhe modern dhoma COMFORT eshte dizenjuar posacerisht per nje dhome qe ofron te gjithe rehatine e mundshme pas nje dite te gjate pune. Dhoma e pajisur me krevat matrimonial eshte ne vetvete nje dhome e cila perfshine te gjithe elegancen e ofruar.

 

EnglishAlbania